סביצ'ה לברק


הסביצ'ה היא דוגמה ניפלאה לבישול עדין, קצת ירקות ומיץ לימון ויש לנו מתכון טעים בריא וקל להכנה. אם מתאים לכם מתכון יותר מורכב, הוסיפו נבטים, בצל סגול ואפילו קצת סומאק. תקבלו סלט קיצי ועדין


החומרים:
- 500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות
- 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות
- 3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות
- מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- 1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה
- מלח לפי הטעם


 
אופן ההכנה:
- מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.